Suntem Ghid Local, încântați de cunoștință!

Ghid Local este un concept unic, un proiect complex ce integrează interese și pasiuni, contribuind direct cu idei, creativitate, conținut relevant și autentic la dezvoltarea și consolidarea relațiilor inter-comunități. Prin fiecare pilon care stă la baza proiectului, platforma Ghid Local își consolidează statutul unui integrator de experiențe și informații, fiind un facilitator de conexiuni atât pentru oamenii care locuiesc sau călătoresc în orașele din România, cât și pentru firmele care vor să interacționeze autentic cu potențiali clienți sau parteneri de afaceri.
Una dintre cele mai complexe și relevante platforme din România care oferă publicului acces la conținut autentic, unic, de actualitate, bine documentat, recomandări și opțiuni de petrecere eficientă a timpului liber, Ghid Local este… un altfel de ghid. Un ghid care, prin intermediul aplicațiilor specifice, le facilitează utilizatorilor săi experiențe inedite online și offline » de la participări la evenimente, informații de lifestyle sau discount-uri, până la redarea istoriei locurilor, a oamenilor sau clădirilor urbane. Ghid Local reprezintă un suport real pentru ceea ce putem numi orașul sau județul tău văzut altfel. Este vorba, deci, despre România Văzută Altfel!

Evenimente

Ghid Local construiește conexiuni între comunitățile locale, public, artiști, organizatori de evenimente și alți agenți culturali sau economici.
Dinamic | Interactiv | Explorare

Lifestyle

Un agregator pentru comunitățile formate în jurul anumitor interese culturale, artistice, istorice, turistice, recreative și al altor domenii sau tendințe la nivelul comunității locale, naționale, dar și internaționale.
Știri | Informații utile | Recomandări | Experiențe
Promovare

Ai o afacere, un produs sau oferi servicii și vrei să te promovezi? Ghid Local îți pune la dispoziție pachete complexe de promovare, ce pot fi personalizate în funcție de nevoile și direcția pe care dorești să o imprimi afacerii tale! Pe lângă platforma online, actualul proiect Ghid Local include o serie de concepte strategice de promovare, atât pentru mediul online, cât și pentru cel offline. Detalii AICI.