Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
      [0] => 0
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)

Tribunalul Brașov

Tribunalul Brașov este instituția care rezolvă litigiile dintre persoanele fizice și/sau dintre persoanele juridice.

Sediul se află în apropiere de centrul orașului și funcționează într-o clădire alcatuită dintr-un corp central și două aripi simetrice. Aceasta datează din 1900 și a fost inițial spațiu de locuit, după care s-a transformat în închisoare. În anul 1984, construcția a fost preluată de Tribunalul Brașov.

În cadrul Tribunalului își desfășoară activitatea 42 de judecători, 48 de grefieri, 4 asistenți judiciari, dar și o serie de funcționari publici din departamente conexe (relații cu publicul, arhivă, informatică, contabilitate etc.).

Conform prevederilor legale, judecătoriile Brașov, Făgăraș, Zărnești și Rupea se află în circumscripția Tribunalului Brașov.
Judecătoria Brașov si Tribunalul pentru minori și familie împart acest sediu. Cu toate acestea, Tribunalul Brașov este singurul din țară care nu se ocupă de cauzele civile și penale cu privire la familie și minori.Tribunalul pentru minori și familie Brașov este cel specializat în acest domeniu, fiind unic la nivel național.

Adresa : Braşov, B-dul 15 Noiembrie nr. 45
Telefon centrală : 0268/419615
Fax: 0268/418054

Website
Facebook

Foto: portal.just.ro

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

Locație

User Reviews

0 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one