Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
      [0] => 0
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)
Firme de Taxi

Tod Taxi Brașov

Tod Taxi Brașov este una dintre firmele care oferă servicii de calitate celor care doresc să se deplaseze rapid și sigur în orașul de la poalele Tâmpei. Cu o experiență de peste 20 de ani, aceasta reușește să țină pasul cu noile cerințe ale pieței, oferind clienților o experiență plăcută.

Tarifele practicate sunt avantajoase, iar autovehiculele aparțin unor mărci auto consacrate precum Skoda, Volkswagen, Mercedes etc. De asemenea, dispeceratul este unul modern, ceea ce asigură preluarea rapidă a comenzilor. Totodată, firma dispune de mijloace digitale pentru lansarea comenzilor, facilitând comunicarea dintre client și conducător auto.

Pe lângă parcul auto modern și tarifele competitive, Tod Taxi investește în formarea și perfecționarea profesională a șoferilor, pentru ca tu să te simți confortabil în timpul călătoriilor. De aceea, poți apela cu încredere la serviciile oferite, indiferent că ești localnic sau turist.

Telefon:

0748 321 111
0766 32 11 11

Website
Facebook

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

Locație

User Reviews

0 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one