Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
      [0] => 0
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)
Baruri și Puburi Brașov

Terroirs Boutique du Vin

Terroirs Boutique du Vin aduce un elogiu sublim dulcei licori bahice. Conceptul localului a fost gândit pentru a îmbina vinul, cultura urbană și arta în același loc și a servi plăcere oamenilor într-un pahar cu vin.

Localul are peste 500 de sortimente de vinuri, adunateîntr-o atmosferă boemă ce îndeamnă la relaxare și destindere. Terroirs Boutique este locul preferat al oamenilor cu inițiativă și influență în comunitate. Clasificat drept cel mai plăcut local de co-working din România, Terriors Boutique du Vin devine un loc ideal pentru desfășurarea unor evenimente speciale.

Echipa de la Terroirs Boutique du Vin cunoaște că ,, cine ştie sã deguste un vin bun, ştie sã soarbã din el picãturi de geniu” de aceea sunt mereu pregătiți să vă ofere o experiență de neuitat!

Orar: Luni – Duminică: 13:00 – 00:00

Contact:

Adresă: Strada Postăvarului nr.2, Brașov

Telefon: +40 733 539 586

Facebook

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

Locație

User Reviews

0 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one