Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
      [0] => 0
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)
Teatrul „Sică Alexandrescu” Brașov

Teatrul „Sică Alexandrescu” Brașov

Teatrul „Sică Alexandrescu”  a fost înființat în anul 1946, sub denumirea inițială de „Teatrul Poporului”. Marele regizor Sică Alexandrescu l-a numit în 1967 „Teatru Dramatic”. Pentru a-i cinsti memoria și munca în calitate de director al teatrului, teatrul este redenumit sub forma pe care a rămas până astăzi, Teatrul Sică Alexandrescu.

Clădirea e subvenționată de municipalitate și este prin excelență un teatru de repertoriu. În cele două săli încăpătoare, de 608, respectiv 60 de locuri, se realizează aproximativ 8 premiere pe stagiune.

Teatrul din Brașov este un lăcaș în care arta își extinde rădăcinile și oamenii talentați se dezvoltă, oferind publicului spectacole impresionante. Fiind și inițiatorul programului „Festivalului de Dramaturgie Contemporană”, teatrul reușește să fie o prezență activă pe piața evenimentelor culturale.

Contact:
Adresă: Piața Teatrului 1, Brașov
Telefon: +40 268412969
Website
Facebook

Orar casierie:
marți–vineri: 11:00–19:00
sâmbătă–duminică: 15:00–19:00

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

Locație

User Reviews

0 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one