Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
      [0] => 0
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)
Taxi Brașov 4T4U

Taxi Brașov 4T4U

La cine apelăm atunci când vrem să ajungem rapid și în siguranță la destinație? Fie că ești localnic, fie că te afli pentru prima dată în Brașov, Taxi Brașov 4T4U te întâmpină cu șoferi experimentați, mașini bine întreținute și tarife competitive.

Firma oferă servicii profesionale de taximetrie atât în Brașov, cât și în afara orașului sau în străinătate. Cu Taxi 4T4U călătorești în condiții de maximă siguranță și confort, întrucât personalul este amabil, dar mai ales atent la cerințele clienților. De asemenea, autovehiculele se află în stare foarte bună de funcționare, fiind supuse reviziilor tehnice periodic.

Numeroși clienți fideli recomandă serviciile acestei firme de taximetrie deoarece au “servicii ireprosabile” si oferă „siguranță, calitate, politețe, punctualitate…” , după cum afirmă unul dintre aceștia.

Așadar, echipa Taxi Brașov 4T4U te așteaptă să apelezi oricând ai nevoie la serviciile sale.

Telefon:
0722 405 646
0742 586 052

Website

Facebook 

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

Locație

User Reviews

0 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one