Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
      [0] => 0
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)
Superland Brasov

Superland Brașov (închis definitiv)

Superland este cel mai mare parc de distracții indoor din România și este destinat atât copiilor, cât și celor care îi însoțesc. Acest spațiu sigur, fascinant și deosebit de interactiv reprezintă o alternativă perfectă pentru timpul liber al micuților, dar și un bun prilej de relaxare pentru părinți și bunici.

Parcul de distracții cuprinde peste 18 atracții menite să aducă bucurie celor mici și adulților deopotrivă, dar și un Food Court, ideal pentru a te reîncărca cu energie după o sesiune de joacă intensă.

Copiii de peste 4 ani se pot distra explorând Insula Piraților – un spațiu amenajat pe 4 etaje, ce cuprinde tunuri cu bile, pereți pentru cășărare, trasee pline de provocări, tobogane, triciclete și multe alte minunății.

Piticii cu vârste cuprinse între 1 și 3 ani sunt așteptați la Mini Land, o zonă special amenajată pentru aceștia. Spațiul respectă toate măsurile de siguranță, astfel că cei mici se pot juca fără a fi în pericol.

La toate acestea se adaugă Indiana Cruise, cinematograful 8D, Creative Room, Party Land și multe alte suprize.

Parcul de distracții se află la ieșirea din Brașov spre Cristian și este deschis de luni până duminică.

Contact:

Adresă:  Șoseaua Cristianului 7, Brasov

Website
Facebook

Sursa foto & text: newsbv.ro

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

Locație

User Reviews

0 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one