Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
      [0] => 0
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)
Street Food Lab

Street Food Lab

În era vitezei, totul se face în grabă însă Street Food Lab își propune să educe oamenii cu privire la mesele zilnice. Mâncarea proaspătă și gătită cu răbdare are influențe italiene. Pâinea este dospită natural și se folosesc ingrediente naturale, de la producători mici, ce aduc cele mai proaspete preparate.

Fiecare client își poate personaliza preparatul dorit, gama largă de ingrediente proaspete și atent alese îți oferă posibilitatea unei experiențe culinare sănătoase și gustoase. Fructe și legume proaspete, roșii uscate la soare, ardei și vinete coapte, o sumedenie de soiuri de ciuperci și condimente aromate, pot fi combinate în sute de feluri.

Metodele tradiționale de a găti mâncarea le oferă ingredientelor respectul necesar, acestea transformându-se în bunătăți savurate în câteva clipe. Așadar, Street Food Lab pune accent pe un stil de viață sănătos, ce se poate obține numai cu mâncare de calitate și gusturi desăvârșite de personalul pasionat de bucătăria italiană.

Orar: Luni – Vineri 08:00-16:00

Contact: 

Adresă: Strada George Barițiu nr. 26, Brasov

Telefon: 0774 840 541

Facebook

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

Locație

User Reviews

0 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one