Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
      [0] => 0
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)
Spitalul Județean Brașov

Spitalul Județean Brașov

Spitalul Județean Brașov oferă servicii medicale persoanelor din întregul municipiu, dar și celor venite din județe vecine. Acesta își desfășoară activitatea în 5 unități și are în subordine peste 1700 de persoane angajate.

Pacienții pot beneficia de tratamente adecvate în următoarele domenii: Neurologie și Neurochirurgie, Medicină Internă, Chirurgie generală, plastică, vasculară, toracică și maxilo-facială, Ortopedie și traumatologie, Cardiologie și cardiologie intervențională, Boli metabolice, Endocrinologie, Diabet, Hematologie, Urologie, Nutriție, Oncologie, Reumatologie, Oftalmologie, Balneo-fizioterapie și ORL.

Spitalul are o unitate de primiri urgențe, unde ajung aproximativ 80.000 de cazuri în fiecare an. Acesta dispune și de un laborator avansat de analize medicale, un bloc operator cu 15 săli de operație și un cabinet de gastroenterologie. În cadrul unității se află și câteva instrumente moderne de diagnosticare, printre care: angiograf, computer tomograf si aparat RMN.

Capacitatea spitalului este de 915 paturi, astfel că spitalul ajunge să trateze peste 45.000 de pacienți în decursul unui an.

Contact:
Adresă: Calea București 25, Brașov
Telefon: 0268 320 022

Website
Facebook

Program: non-stop

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

Locație

User Reviews

0 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one