Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
      [0] => 0
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)
Selgros Brașov

Selgros Brașov

Selgros Brașov este un hipermarket de unde puteți achiziționa produse alimentare și nealimentare în fiecare zi din săptămână. Selgros Cash & Carry este o societate ce aparține grupului TransGourmet, aflat sub conducerea Coop Elveția.

În prezent, Selgros deține 91 de magazine, dintre care: 43 în Germania, 22 în România, 17 în Polonia și 9 în Rusia. Primul hipermarket Selgros a apărut la noi în țară în anul 2001, chiar în Brașov. Tot aici se află și sediul administrației centrale a magazinului.

Selgros dorește să fie un partener de încredere pentru micii întreprinzători și comercianți, oferind suport tuturor care doresc să ofere servicii calitative clienților.

În afară de comercializarea unor produse de bună calitate, Selgros se implică în numeroase proiecte comunitare și nu numai. De exemplu, începând cu 2011, acesta este partener oficial al Academiei de fotbal Gheorghe Hagi.

Contact:

Adresă: Calea Bucureşti nr. 231, Braşov
Telefon.: 0268 307 000
Fax: 0268 307 199

Website

Facebook

Program de lucru:

Luni – Sâmbătă: 06:00-22:00,

Duminică: 07:00-22:00

Foto: bizbrasov.ro

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

Locație

User Reviews

0 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one