Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
      [0] => 0
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)
Ristorante Neptunus

Ristorante Neptunus

Ristorante Neptunus este un restaurant italian cu specific mediteraneean, inspirat din localul cu același nume din San’ Angelo di Ischia. Fiind o afacere de familie, restaurantul păstrează o atmosferă intimă, în care clienții se simt ca acasă dar pot gusta preparate din bucătăria italiană.

Numele zeului grec al mări, intuiește specificul restaurantului care servește specialități din pește și fructe de mare. Istoricul familiei care a înființat această afacere e unul demn de povestit. Pasiunea pentru arta culinară i-au purtat în frumoasa zonă a Italiei, Ischia, de unde au deprins tainele bucătăriei.

Ingredientele alese cu grijă și gătite sub supravegherea celui care a pornit această călătorie culinară, sunt potrivite cu băuturi aromate. Ghidat de o filozofie ce compară mâncarea cu o poezie, restaurantul Neptunus stârnește emoții celor care vin să guste preparatele cu influențe din bucătăria ischitană-napoletană.

Orar: Luni – Duminică 10:00-22:00

Contact:

Adresă: Strada Alexandru Ioan Cuza nr. 14, Brașov

Telefon: 0726 012  457

Website

Facebook

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

Locație

User Reviews

0 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one