Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
      [0] => 0
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)
Firme de taxi

Rey Taxi Brașov

Cum poți ajunge rapid, ieftin și sigur dintr-un loc în altul în orașul Brașov? Rey Taxi Brașov este una dintre firmele la care poți apela atunci când te grăbești să ajungi la destinație. Aceasta îți stă la dispoziție cu servicii de taximetrie accesibile și îți asigură transportul pe orice distanță. Mașinile sunt îngrijite, sigure și capabile să ajungă acolo unde dorești în cel mai scurt timp.

Echipa Rey Taxi este formată din șoferi atestați profesional, dispuși să ofere curse personalizate în funție de cerințele clienților. Nu trebuie decât să le comunici destinația, iar aceștia vor avea grijă să ai parte de o călătorie plăcută, lipsita de incidente.

Pe lângă aceste servicii, firma dispune și de autobuze pentru companiile ce doresc să le asigure transportul angajaților la locul de muncă.

Așadar, dacă ai nevoie de un partener de încredere, Rey Taxi este alegerea ideală.

Telefon:

0268 411111
0368 411114

Website
Facebook 

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

Locație

User Reviews

0 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one