Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
      [0] => 0
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)
Restaurant Pensiunea Speranța

Restaurant Pensiunea Speranța

Restaurant Pensiunea Speranța dispune de două săli spațioase, de 100 și respectiv 40 de locuri. Sala de mese mai mică este amenajată în stil rustic-vânătoresc.  Sala cu cele 100 de locuri este amenajată în trepte, sub formă de separeuri, luminată natural și amenajată într-un cadru floral.

Restaurantul se bucură de o amplasare în cadrul naturii iar meniul abordează preparate tradiționale românești, cu specific vânătoresc. Se pot organiza focuri de tabără, preparate la grătar, proțap și activități în aer liber, toate acestea pe un fundal muzical pe gustul oaspeților.

Mesele festive de sărbători sau cu alte ocazii speciale se organizează aici cu fast și meticulozitate. Din atenția la detalii, rezultă preparate delicioase. Aici pofta de mâncare nu vine mâncând, aerul de munte îți dezvoltă apetitul pentru mese copioase, făcute cu iscusință de către bucătarii restaurantului.

Orar: nonstop

Contact:

Adresă: Strada Trei Brazi nr.60, Predeal

Telefon:  +40 268 455 255

Website

Facebook

 

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

Locație

User Reviews

0 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one