Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
      [0] => 0
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)
Restaurant Natura în bucate

Băcănia Natura în bucate

Băcănia Natura în bucate are o poveste frumoasă. Istorioara lui  începe de la doi oameni frumoși, pozitivi, care iubesc natura, filmele istorice, pescuitul la pastrav, vinul și mâncarea bună. Pornind de la convingerea fermă că România este o sursă nesecată de inspirație, tânăra familie a creat concptul acestui local. Băcănia Natura în bucate, căci așa este definit profilul acestei simpatice locații, pune la dispoziția gurmanzilor și tuturor iubitorilor de mâncare bună și naturală, produse din ingrediente corecte și făcute în tihnă, iar fiecare produs din băcănie este din ingrediente 100% naturale.

Înspirându-se din bucatele strămoșești, folosind produse naturale românești 100%, specialitățile băcăniei Natura în bucate va încânta papilele gustative oricărui pofticios dornic să încerce ceva inedit, de calitate și cu adevărat unic. Pe lângă mâncarea gustoasă, localul dorește să educe oamenii în spiritul responsabilității și iubirii față de mediu și muncitori. De asemenea, băcănia servește zilnic anumite produse pe care gurmanzii le pot încerca, ca să poată face alegeri după gust și arome, iar ocazional se fac degustări de produse pentru a încânta papilele gustative a celor mai sceptici pofticioși!

Cu veselie și produse 100% naturale, băcănia Natura în bucate ne așteaptă să le facem o vizită!

Orar: Luni – Vineri: 10:00 – 21:00; Sâmbătă: 10:00 – 18:00; Duminică – închis

Contact:

Adresă: Strada Matei Basarab nr.2, Brașov

Telefon: 0753 815 434

Website

Facebook

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

Locație

User Reviews

0 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one