Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
      [0] => 0
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)
Restaurant Casa Vlasin

Restaurant Casa Vlasin

Restaurant Casa Vlasin este situat în centrul stațiunii montane Poiana Brașov. Acesta oferă turiștilor preparate tradiționale și internaționale, într-o ambianță elegantă și primitoare. Înconjurat de peisaje pitorești și oferind porții generoase, cu preparate tradiționale, restaurantul este o atracție pentru turiștii ce vin în zonă în special pentru sporturile de iarnă.

Restaurantul are o capacitate de 50 de locuri și dispune de o terasă de unde se poate admira masivul Postavaru și pârtiile de ski din apropiere. Turiștii se pot caza în pensiunea de care aparține restaurantul și pot încerca numeroasele activități specifice zonei montane.

Introducerea în meniu a preparatelor tradiționale precum coste de porc la grătar cu garnitură, servite pe fund de lemn, ciorbă ardelenească de costiță, șnițel de porc cu sos vânătoresc sau deserturi precum clătite brașovene și papanași cu smântână și dulceață, atrage clienții iubitori de preparate românești.

Orar: nonstop

Contact:

Adresă: Strada Poiana Soarelui 221, Brașov

Telefon: 0730 015 560

Website

Facebook

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

Locație

User Reviews

0 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one