Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
      [0] => 0
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)
Restaurant Belvedere

Restaurant Belvedere

Restaurant Belvedere este unic prin priveliștea pe care o oferă vizitatorilor săi, sofisticat și elegant.  Restaurantul propune un meniu original, constituit din combinații moderne, atent elaborate. Abordarea inovativă, numită Haute Cuise, pasiunea și preciperea bucătarilor conduși de maestrul Ioan Florescu vă vor încânta gusturile cu preparate savuroase. Fie că veniți pentru un prânz delicios, fie pentru o cină romantică, mereu vă veți bucura de încântătoarea vederea panoramică asupra Brașovului.

Călătoria gastronomică combină mâncarea foarte bună, proaspătă și băutura atent aleasă și de calitate. Continuă apoi prin servirea irepsoșabilă, rafinamentul și eleganța decorului, amabilitatea și profesionalismul chelnerilor Restaurantului Belvedere Brașov.

Pentru a fi mereu actuali și a surprinde oaspeții, Restaurantul Belvedere schimbă meniul o dată la trei luni. Dacă doriți să savurați un preparat exclusiv, puteți comanda Surpriza Bucătarului: vei decide ce tip de carne dorești, iar talentatul bucătar va găti o specialitate care nu se află în meniu.

Restaurant Belvedere Brașov promite o evadare din cotidian și asigură o experiență rafinată, unică și răsfăț al tuturor simțurilor!

Orar: 14:00 – 24:00: Marți – Duminică: 12:00 – 24:00

Contact:

Adresă: Strada Stejerișului nr. 11, Brașov

Telefon: + 40 268 415 575

Website

Facebook

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

Locație

User Reviews

0 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one