Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
      [0] => 0
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)
Restaurant Amasi

Restaurant Amasi

Restaurant Amasi Brașov vă propune o incursiune incredibilă în gastronomia Orientului Mijlociu. Ierburile aromate, condimentele exotice, ingredientele proaspete și naturiste, adunate în preparate iscusit gătite de bucătarul acestui restaurant cu specific libanez vă vor alinta papilele gustative, dăruindu-vă o experiență culinară de neuitat.

În decorul ce amintește de casele șeicilor, vizitatorii se vor bucura de cafeaua servită la ibric, de ceaiurile aromate și cu un bust bogat, iar toate preparatele sunt gătite doar în momentul comezii. Pasionații de cultura orientală, de poveștile acestei lumi fascinante, de gusturi exotice, bogate în arome vor descoperi la Restaurant Amasi Brașov locul ideal pentru a simți atmosfera Orientului în inima unui oraș de munte, în România.

Restaurant Amasi Brașov vă așteaptă să savurați bucătăria libaneză într-un decor relaxant și rafinat în orașul de la poalele Muntelui Tâmpa.

Poftă bună!

Orar: Luni – Sâmbătă: 09:30 – 23:30; Duminică: 11:00 – 23:30

Contact:

Adresă: Strada Mihai Viteazul nr.1, Brașov

Telefon: + 40 368 454 033

Website

Facebook

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

Locație

User Reviews

0 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one