Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
      [0] => 0
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)
RAT Brașov

RAT Brașov

RAT Brașov este compania ce asigură transportul urban în orașul de la poalele Tâmpei și se află în subordinea Primăriei Brașov. Societatea dispune de o flotă de vehicule aflată în proces de modernizare, precum și de un sistem modern de tarifare și informare pentru călători.

Autovehiculele sunt prevăzute cu validatoare duale (bilet de hârtie și card contactless) și panouri de informare a pasagerilor privind traseul parcurs. În ceea ce privește stațiile de călători, 119 sunt dotate cu panouri ce afișează timpul de sosire a mijloacelor de transport în stații, dar și cu sisteme video de supraveghere.

În prezent, un bilet cu 2 călătorii costă 4 lei, abonamentul lunar pe toate liniile costă 70 lei, iar cel anual 700 lei. Călătorii mai pot opta pentru portofele electronice, dar și pentru abonamente de 1 zi și alte pachete avantajoase. La toate acestea se aplică reduceri specifice pentru elevi, studenți și pensionari/persoane vârstnice.

Contact

Adresă: Strada Hărmanului 49, Brașov
Telefon: 0268 334 678

Website
Facebook

Foto: farm5.staticflickr.com

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

Locație

User Reviews

0 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one