Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
      [0] => 0
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)
Răcădău

Răcădău

Răcădău este un cartier aflat în sudul Brașovului, cunoscut și sub denumirea de Valea Cetății. Aici au existat fortificații dacice, care au fost din păcate demolate în anul 1980. În schimbul moștenirii dacice a fost  construit un cartier de blocuri. Valoarea inestimabilă a culturii dacice a fost înlocuită astfel de locuințele spațioase și zone verzi, ce fac din acest cartier unul de lux.

Cartierul este preferat de brașoveni datorită locuințelor complet utilate și mobilate modern. Cartierul nou construit se bucură de o zonă verde vastă și de obiective turstice precum barajul din Valea Răcătău, biserici și Parcul Trandafirilor. Altitudinea de 632 de metri îi oferă o panoramă deosebită, fiind ideal pentru iubitorii de natură.

Zonele curate ale cartierului, lipsa aglomerației, parcările bine organizate și clădirile cu aspect îngrijit, sunt atuurile cu care acest cartier se mândrește. Aici este locul ideal pentru un stil de viață sănătos și pentru întâlniri frecvente cu natura.

Fiind considerate printre cele mai bogate zxone din Brașov, cartierul Răcădău păstrează un aer liniștit și sigur pentru locuitorii săi. Prețurile chiriilor din acest cartier luxos se situează între 160 si 250 de euro.

Foto: adevarul.ro

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

0 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one