Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
      [0] => 0
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)
Pro Dance Studio

Pro Dance Studio Brașov

Pro Dance Studio Brașov este un club de dans cu o tradiție lungă. Considerat a fi adevăratul continuator al Școlii de Dans ,,I.C.Vasiliu”, înființată în urmă cu 50 de ani, astăzi studioul de dans a evoluat și s-a divizat în două ramuri: ramura dansului sportiv și ramura dansului popular.

Diviziunea de dans sportiv a fost preluată chiar de fiica maestrului I.C.Vasiliu, Ioana Mihalcea, iar până în prezent a dus clubul spre performanță la nivel național. Generațiile întregi de dansatori deveniți antrenori și campioni naționali la dans sportiv reflectă nu doar pasiunea, dedicația și munca antrenorilor de la Pro Dance Studio, ci și prestigiul și recunoașterea de acre se bucură acest club la nivel de oraș.

Ramura dansului folcloric a fost preluată de antrenorul Octavian Frunza, cel care prin formația Românașul duce faima Brașovului peste tot în țară.

Pentru toți cei pasionați de dans, Pro Dance Studio pune la dispoziție cursuri de: Vals lent, Tango, Vals vienez, Foxtrot, Samba, Cha cha, Rumba și Jive,  Salsa, Bachata, Tango argentinian, Horă, Sârbă, Brâu de Bran sau de Făgăraș, Învârtită, Hațegană și multe alte ritmuri zonale.

 

Contact: 

Adresă: Str. Nicolae Titulescu, Nr. 2

 

Telefon: +40 756 053 557
+40 724 264 972

Orar: 

Luni – Vineri: 17:00 – 21:00
Sâmbătă – Duminică: închis

Facebook

Website

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

Locație

User Reviews

0 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one