Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
      [0] => 0
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)
Primăria Brașov

Primăria Brașov

Primăria Brașov este instituția care asigură drepturile și libertățile cetățenilor, precum și punerea în aplicare a hotărârilor legislative adoptate la nivel local sau național. De asemenea, aceasta administrează și utilizează resursele financiare publice pentru a soluționa chestiunile de interes local.

Începând cu anul 2004, la conducerea Municipiului Brașov se află primarul George Scripcaru. Conform legii, acesta îndeplinește numeroase atribuții legate de: bugetul local, servicii publice pentru cetățeni, proiecte de natură economică, socială, economică sau de mediu, bunuri din patromoniul public și cel privat etc. Pentru exercitarea funcției de primar al Brașovului, acesta colaborează cu reprezentanții consiliului județean, dar și reprezentanți ai ministerelor statului român.

Pe lângă departamentele din cadrul primăriei, cetățenii și oamenii de afaceri au acces la Portalul Primăriei Municipiului Brașov. Acesta facilitează interacțiunea dintre utilizatori și funcționarii publici, serviciile disponibile fiind variate. Mai multe detalii despre portalul online puteți găsi aici.

Contact

Adresa: B-dul Eroilor, nr. 8, Brașov
Telefon: 0268-416550
Fax: 0268-470147

Website
Facebook

Foto: www.bizbrasov.ro

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

Locație

User Reviews

0 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one