Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
      [0] => 0
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)
Paradisul Acvatic Brașov

Paradisul Acvatic Brașov

Paradisul Acvatic Brașov reprezintă o oază de relaxare atât pe timpul verii, cât și în sezonul rece. Acest complex de agrement a fost inaugurat în 2007 și se întinde pe 12.000 mp (suprafață acoperită) și 12.000 mp (spațiu deschis). Acesta dispune și de locuri de parcare (în jur de 600), astfel că mașinile pot fi lăsate în siguranță pe timpul șederii în zonele destinate relaxării și confortului.

Apa din pișcina este tratată cu cele mai avansate sisteme de filtrare, ceea ce asigură menținerea acesteia în condiții optime.

Complexul cuprinde mai multe:

 • Sănătate: bazin de înot, aqua-gym, sală de fitness și teren de fotbal;
 • Relaxare: bazin de relaxare, bazin interior-exterior, bio-saună, saună finlandeză, saună umedă, hidromasaj, grota de relaxare, dușuri cervicale, jacuzzi și masaj;
 • Distracție: trambuline pentru sărituri în apă, tobogane cu apă, bazine exterioare, dușuri rustice si teren de volei pe nisip;
 • Paradisul copiilor: locuri de joacă, piscine pentru copii, tobogane și organizare zile de naștere.

La Paradisul Acvatic puteți beneficia și de alte servicii, precum: terapie cu peștișori, cursuri de înot, restaurante și terase, închirieri prosoape, magazin articole pișcină etc.

Contact:
Adresă: Bulevardul Griviței 2F, Brașov
Telefon:0268 440 070

Program:
Luni: 14:00-22:00
Marți-Vineri: 11:00-22:00
Sâmbătă-Duminică: 10:00-22:00

Website
Facebook

Tarife

Sursă foto & text: paradisulacvatic.ro

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

Locație

User Reviews

0 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one