Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
      [0] => 0
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)
Opera Brasov

Opera Brașov

Opera Brașov a funcționat inițial cu numele de Teatrul Muzical Brașov. Inaugurată în anul 1953, acest așezământ cultural a contribuit enorm la dezvoltarea și promovarea vieții culturale a Brașovului în regiune. Cu un repertoriu variat care include spectacole diverse, Opera Brașov a reușit să își creeze un renume atât pe plan național, cât și la nivel internațional.

Repertoriul instituției cuprinde manifestări culturale deosebite – de la spectacole, festivaluri, programe și proiecte culturale până la concerte. Toate reprezentațiile urmăresc valorificarea patrimoniului cultural-artistic universal. Stimularea creativității și inovației, promovarea personalității artistice a instituției, afirmarea valorilor naționale la nivel internațional sunt scopurile pe care acest așezământ cultural-artistic din Brașov le vizează.

De-a lungul timpului, personalități remarcabile, cu o contribuție enormă la dezvoltarea patromoniului cultural național au condus Opera Brașov, în care se regăsesc nume precum: Dinu Niculescu, Norbert Petri, Maurițiu Vescan, Ilie Stanca, Constantin Gabor, Dorel Munteanu, ș.a.m.d.

Instituția, prin programul pe care-l derulează, se adresează tuturor categoriilor de public, promovând, de asemenea, comunicarea activă și accesibilă între spectatori, artiști și spectacole.

Contact: 

Adresă: Str. Bisericii Romane Nr. 5, Brașov

Telefon: +40 0268 415 990

Website

Facebook

Orar:

Sămbătă – Duminică: închis

Luni- Vineri: 10:00 -17:00

Imagini: http://www.ziarulmetropolis.ro

 

 

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

Locație

User Reviews

0 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one