Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
      [0] => 0
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)
Medlife Brașov

MedLife Brașov

MedLife Brașov oferă servicii medicale de înaltă calitate atât în Spitalul Medlife, cât și în restul locațiilor prezente în oraș.

Mai exact, brașovenii pot avea grijă de starea lor de sănătate în următoarele puncte Medlife: Spitalul Medlife, Hyperclinica MedLife, Hyperclinica MedLife PDR Turnului, Policlinica de Diagnostic Rapid, Maternitatea Eva, Spitalul de Obstretică și Ginecologie MedLife-Eva, Centrul MedLife și alte câteva locații.

Spitalul MedLife are o capacitate de 60 de locuri și se întinde pe o suprafață de 5.500 mp. Acesta este alcătuit dintr-un ambulatoriu, un bloc operator, o secție de terapie intensivă și anestezie, un laborator, o farmacie proprie și un centru de imagistică.

MedLife are următoarele specialități cu posibilitate de spitalizare continuă: chirurgie generală, plastică, vasculară, bucomaxilofacială și pediatrică, oftalmologie, urologie, ginecologie, oncologie, nefrologie, reumatologie, gastroenterologie, medicină internă, ORL, ortopedie-traumatologie si endocrinologie.

Contact:
Adresă Spital MedLife: Str. Turnului nr. 5A, Brasov
Telefon: 0268 960

Website
Facebook

Program: Luni-Vineri: 07:00-21:00
Sâmbătă: 08:00-13:00
Duminică: închis

Pentru mai multe informații despre restul locațiilor MedLife Brașov, puteți accesa acest link.

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

Locație

User Reviews

0 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one