Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
      [0] => 0
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)
La Tavola Calda

La Tavola Calda

La Tavola Calda poate fi comparată cu Arca lui Noe pentru bucătăria Italiei, cuprinzând toată esența țării de inspirație. Gustări reci, supe, salate, paste, pizza și alte denumiri sofisticate, care îți merită numele, se găsesc în meniul restaurantului și pot fi comandate la prețuri accesibile.

Aromele mediteraneene ale Italiei sunt surprinse în preparatele ce înglobează ingrediente originale în rețete autentice. Arta culinară a Italiei se dezvoltă într-o atmosferă pimitoare. Oaspeții care calcă pragul restaurantului au un meniu variat de unde pot alege cele mai gustoase preparate.

Trattoria La Tavola Calda are dezvoltată partea de delivery și catering, oferind preparatele proaspete și sănătoase acolo unde pofticioșii au nevoie. Se organizează și mese festive pentru evenimente corporate sau private. Pe lângă preparatele gustoase, aici găsim o colecție de vinuri de înaltă calitate și alte băuturi specifice Italiei.

Orar: Luni – Vineri: 08:30-22:00; Sâmbătă – Duminică: 09:30-22:00

Contact:

Adresă: Strada Bisericii Romane nr. 112 B, Brașov

Telefon: 0749 357 357

Website

Facebook

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

Locație

User Reviews

0 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one