Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
      [0] => 0
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)
Kaufland Brașov

Kaufland Brașov

Kaufland Brașov este un hipermarket de unde vă puteți face cumpărăturile pentru casă și familie. Acesta aparține concernului german Schwarz-Gruppe , din care fac parte și alte rețele cunoscute precum Lidl, Handelshof sau KaufMarkt. Schwarz-Gruppe este pe piață din 1968, când a deschis primul magazin în Backnang.

În județul Brașov există 4 hipermarket-uri Kaufland, dintre care două se află chiar în oraș. De aici se pot achiziționa numeroase produse alimentare și nealimentare ce aparțin mărcii proprii, dar și produse existente și în alte magazine.
Tot aici veți găsi și produse românești, acestea fiind comercializate sub sloganul „Vreau din România”. În această categorie intră mezelurile, sucurile naturale, lactatele și dulciurile, precum și ingrediente de bază așa cum sunt făina, mălaiul, grișul etc.

Contact:

Adresă:

Str. Avram Iancu, nr. 62 – Brașov
Program: Luni – Sâmbătă: 07:30-22:00
Duminică: 08:00-20:00

Facebook

Adresă:

Calea Bucuresti, Nr. 112
Program: Luni 09:00-16:00
Marți – Sâmbătă: 07:30-22:00
Duminică: 08:00-20:00

Facebook

Website

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

Locație

User Reviews

0 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one