Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
      [0] => 0
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)
Judecătoria Brașov

Judecătoria Brașov

Judecătoria Brașov își desfășoară activitatea în aceeași clădire în care se află și Tribunalul Brașov. Aceasta dispune de 3 săli de judecată, 27 de birouri pentru personalul instanței, 3 spații pentru arhiva civică directă și unul pentru arhiva penală și cea a registraturii, 6 săli pentru întrunirea consiliilor, dar și alte spații anexe.

În circumscripția acesteia se află Municipiile Brașov și Săcele, orașele Predeal și Codlea, precum și următoarele comune: Ghimbav, Cristian, Hărman, Bod, Feldioara, Măieruș, Budila, Tărlungeni, Dumbrăvița, Prejmer, Hălchiu, Sînpetru, Vama Buzăului și Teliu.

Personalul judecătoriei are acces la sisteme informatice moderne, prezente atât în sălile de judecată, cât și în arhive și registratură. Din anul 2009, arhivarea se face electronic de către un grefier arhivar.

Contact

Adresă: Bulevardul 15 Noiembrie, nr, 45, Brașov
Telefon: 0268/412859;
Fax:  0268/413706

Website
Facebook

Foto: mapio.net

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

Locație

User Reviews

0 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one