Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
      [0] => 0
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)
Fantasia Land Brașov

Fantasia Land Brașov

Fantasia Land Brașov a apărut din necesitatea unui loc de joacă pentru copiii de toate vârstele. Aflat în incinta magazinului Star din Brașov, la etajul 3, locul de joacă întrunește toate condițiile unui spațiu special destinat copiilor. Plin de culoare și atracții, spațiul pune la dispoziția copiilor o punte de joacă, bile colorate, mașinuțe, atv-uri, trambulină, balansoar, castelul prințeselor și un vas al piraților.

Aici, jocurile copilăriei nu se uită niciodată. Cele mai frumoase personaje de basm interacționează cu copiii prin jocurile individuale sau de echipă, ce au rol socio-educativ. În acest târâm al poveștilor. zbenguiala e permisă iar distracția nu intră niciodată în concediu!

Deși copiii sunt vedetele aici, nici părinții nu se vor plictisi. Special pentru ei s-a amenajat o zonă de relaxare de unde își pot urmării copiii în activitățiile pe care le fac.

Orar: 

Luni – Joi 09:30-20:30
Vineri – Sâmbătă Joi 09:30-21:30
Duminica: 10:00-18:00

Contact:

Adresă: Strada Nicolae Bălcescu 62, Brașov
Contact: 0733 417 997
Facebook

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

Locație

User Reviews

0 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one