Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
      [0] => 0
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)
Energym Fitness Club

Energym Fitness Club

Energym Fitness Club oferă un pachet complex de servicii menite să antreneze corpul și mintea.Fitness,  bodybuilding, aerobic, cardio, pilates, tae-bo, kangoo jumps, fitball, sunt câteva dintre serviciile recomandate de specialiști pentru un stil de viață sănătos.

Dotat cu aparatură de ultimă generație, vestiare, grupuri sanitare, centrală termică și aer condiționat, clubul sportiv oferă condițiile necesare pentru toate tipurile de clienți. Pe lângă aceste servicii ce vor arde garantat grăsimile și kilogramele nedorite, clubul deține și saună, bar sportiv și posibilitatea de a beneficia de masaj profesionist.

Instructorii specializați sunt la curent cu cele mai potrivite exerciții, personalizate nevoilor clienților. Varietatea programelor și condițiile oferite clienților sunt startul unei vieți echilibrate. Combinate cu o dietă sănătoasă, veți obține un trup puternic.

Orar:

Luni – Vineri 08:00 – 22:00
Sâmbătă 09:00 – 03:00
Duminică 10:00 – 02:00

Contact:

Adresă: Strada Ferencz Szemlér 14, Brașov

Telefon: +40 368 463 012

Website

Facebook

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

Locație

User Reviews

0 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one