Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
      [0] => 0
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)
Electrica Brașov

Electrica Brașov

Electrica Brașov are ca obiect de activitate comercializarea energiei electrice către consumatorii casnici și agenții economici din oraș. Sediul companiei Electrica Furnizare SA se află în București, însă aceasta are sucursale de furnizare a energiei electrice în 18 județe ale țării. În Brașov se află Sucursala de furnizare a energiei electrice Transilvania Sud – Brașov.

Compania este bine poziționată pe piața energiei electrice din țară și deține porfoliul cu cel mai ridicat număr de clienți. Aceasta dispune de specialiști pregătiți să intervină acolo unde este necesar, o infrastructură modernă și o experiență vastă în domeniu.

În cazul în care aveți nevoie de informații referitoare la factură sau alte servicii Electrica Brașov, puteți accesa site-ul www.electricafurnizare.ro.

Contact:

Adresa: Brașov, str. Pictor Luchian, nr.25, bl. 30

Telefon: 0268 30 52 02

Program: registratură: Luni – Vineri, orele 08:00-16:00

Foto: wikimapia.org

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

Locație

User Reviews

0 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one