Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
      [0] => 0
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)
Dedeman Brașov

Dedeman Brașov

Dedeman Brașov face parte din rețeaua națională de magazine Dedeman, care se ocupă de vânzarea materialelor de construcție și celor pentru amenajări interioare. Această companie a fost înființată în 1992, la Bacău și este în prezent lider pe piața de specialitate.

În anul 2015, Dedeman a fost clasat pe locul 4 în topul celor mai mari jucători din domeniul bricolajului din Europa Centrală și de Est.

Din magazinele acestei companii se pot achiziționa: articole pentru instalații electrice, sanitare, termice, de gaz și de canalizare, mobilier, articole pentru grădină, scule și accesorii, electronice și electrocasnice, dar și multe alte produse.

Produsele furnizate provin atât din țară, cât și din import, din țări precum Spania, Polonia, Italia, Germania, Franța sau China.

Contact:

Adresă: Bulevardul Griviței 1T, Brașov
Telefon: 0234 525 525

Program: Luni-Vineri: 08:00-21:00
Sâmbătă: 08:00-20:00
Duminică: 09:00-19:00

Website
Facebook

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

Locație

User Reviews

0 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one