Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
      [0] => 0
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)
Decathlon Brașov

Decathlon Brașov

Decathlon Brașov este un magazin de articole sportive ce își întâmpină clienții cu o gamă diversificată de produse și echipamente ideale pentru peste 50 de sporturi. Mai exact, aici găsiți echipamente și accesorii pentru ciclism, fotbal, patinaj, schi și snowboarding, drumeții și trekking, fitness și yoga, jogging, sporturi de apă, pescuit, vânătoare, box și arte marțiale etc.

Magazinul se remarcă prin diversitate și prețuri avantajoase, dar mai ales un raport calitate-preț excelent. De asemenea, majoritatea produselor beneficiază de minim 2 ani garanție.

În cazul în care ai nevoie de ajutor, personalul magazinului Decathlon stă la dispoziția clienților cu toate informațiile necesare, mai ales când vine vorba de întreținere, reparații,  detalii tehnice, posibilitatea de personalizare a produselor etc.

Contact:

Adresă: Calea Bucuresti, nr. 152, Brașov
Telefon: 0268 33 72 00

Website

Facebook

Program: Luni-Duminică: 09:00-21:00

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

Locație

User Reviews

0 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one