Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
      [0] => 0
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)
Cinema One Brașov

Cinema One Brașov

Cinema One Brașov este destinația ideală pentru cinefilii care doresc să își petreacă timpul liber într-o atmosferă deosebită. Aici pot fi vizionate cele mai noi filme, într-un spațiu creat special pentru pasionații de film și spectacol.

Sub acoperișul Cinema One se ascunde tehnologie de ultimă oră, dar și o echipă alcătuită din oameni pasionați. Pe lângă filme, aici sunt transmise live concerte, spectacole de teatru sau de balet și operă, dar și multe alte evenimente culturale și artistice.

Așadar, complexul cinematografic este alcăuit din 8 săli prevăzute cu videoproiectoare si sisteme de sunet de ultimă generație. Acestea au o capacitate totală de 1470 de locuri, iar 4 dintre săli sunt dotate cu echipamente de proiecție 3D.

Tot în cadrul acestei incinte pot fi găzduite evenimente precum expuneri de produse, lansări, ateliere și training-uri, conferințe etc.

Biletele pot fi achiziționate atât online, cât și de la personalul Cinema One, înainte cu 15 minute înainte de începerea filmului. Numărul locului este inscripționat pe fiecare bilet, astfel că dacă faci rezervare din timp, poți viziona filmul exact din locul dorit.

Contact:

Adresă: Coresi Shopping Resort, Strada Zaharia Stancu 1, Brașov
Telefon: 031 9663

Program

Website
Facebook

Text & foto: cinemaone.ro

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

Locație

User Reviews

0 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one