Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
      [0] => 0
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)
Centrul Fericirii Brașov

Centrul Fericirii Brașov

Centrul Fericirii Brașov este locul în care obiectivele personale și profesionale prind contur și se concretizează. Viziunea centrului este aceea că fiecare om poate și trebuie să evolueze continuu pentru a-și atinge potențialul maxim în toate aspectele vieții. Pentru îndeplinirea acestui scop îndrăzneț, s-a creat Centrul Fericirii, un proiect destinat să transforme pozitiv orice om dornit să evolueze.

Într-o locație modernă, utilată cu aparaturi de ultimă generație și cu un personal calificat, ales cu grijă, Centrul Fericirii reprezintă un adevărat suport în dezvoltarea și împlinirea oamenilor. Fiecare client este valoros și obiectivul final al centrului este să te umpli de vitalitate, încredere și să devii mai echilibrat.

Se organizează evenimente corporate, programe de detoxifiere a organismului, de relaxare, suport pentru mămici, welness, sport și multe alte activități menite să aducă o stare de bine și să dezvolte încrederea de sine.

Orar: Luni – Vineri 08:00-20:00

Contact:

Adresă: Bdul 15 Noiembrie nr. 44 Brașov
Telefon: 0771 031 835
Website
Facebook:

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

Locație

User Reviews

0 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one