Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
      [0] => 0
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)
Casa de Pensii Brașov

Casa de Pensii Brașov

Casa de Pensii Brașov este instituția care funcționează în subordinea Casei Naționale de Pensii Publice (CNPP) și asigură aplicarea legislației cu privire la accidentele de muncă și bolile profesionale, precum și asigurările sociale a cetățenilor din județul Brașov. Aceasta și-a început activitatea în 2001 și își desfășoară activitatea pe baza prevederilor legale din Legea nr. 263/2010 referitor la sistemul unitar de pensii publice.

Casa Județeană de Pensii Brașov are numeroase atribuții, printre care: înregistrarea și ținerea unei evidențe a contribuabililor, certificarea stagiului de cotizare a asiguraților, efectuarea de expertize medicale si de recuperare a potentialului de muncă, dar și multe altele, pe care le puteți descoperi pe site-ul oficial al instituției.

Date de contact:
Adresă: Str. 13 Decembrie, nr 43A
Telefon: 0268 418055
Fax: 0268 472216

Website

Program cu publicul

Sursa: casadepensiibv.ro

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

Locație

User Reviews

0 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one