Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
      [0] => 0
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)
Cartierul Tractorul

Cartierul Tractorul

Cartierul Tractorul este o mărturie vie a parcursului istoric al Brașovului. Cu o denumire sugestivă, cartierul  face trimitere la specializarea părții de nod-vest a orașului,. Din perioada interbelică până după răsăritul mileniului III, această zonă a fost ,,inima economică” a orașului.  Zona e cunoscută pentru industria producătore de avioane și, apoi, de tractoare. Cartierul este poarta de intrare și de ieșire a tuturor călătorilor și turiștilor. În Gara și Autogara Brașov, situate în acest cartier, zbuciumul, impresiile și dorul se împletesc într-o vibrație a nostalgiei și a duioșiei naive față de un trecut nu prea îndepărtat.

Tot aici, prezentul și trecutul, tinerețea și maturitatea se întâlnesc, formând un echilibru al vârstelor. Școala Generală Nr. 20, Școala Generală Nr. 12, Colegiul Național ,,Nicolae Titulescu”, Colegiul Național Tehnic ,,Mircea Cristea” și Universitatea Spiru Haret dinamizează străzile acestui cartier, redându-i energia vibrantă a copilăriei, a adolescenței și a maturității.

Pe strada Bronzului, strada 13 Decembrie, Independenței, strada Aurel Vlaicu, Bulevardul Griviței, Bulevardul Gării pulsul orașului are de fiecare dată o altă intensitate. De asemenea, parcurile, terenurile de joacă, patinoarul olimpic, și clubul de fotbal FC Tractorul Brașov animă viața întregului oraș.

Foto: https://ro.wikipedia.org/

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

Locație

User Reviews

0 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one