Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
      [0] => 0
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)
Carrefour Brașov

Carrefour Brașov

Carrefour Brașov este prezent în mai multe locații din oraș sub formă de hipermarket si Carrefour Market. De aici se pot cumpăra atât produse alimentare, cât și nealimentare (textile, electronice, produse pentru casă și menaj, electrocasnice). Pe lângă magazinele fizice, Grupul Carrefour a implementat și un magazin online , de unde clienții pot comanda produsele dorite.

Primul hipermarket a fost inaugurat în 1963, într-o localitate de lângă Paris. De atunci, magazinele acestui retailer sunt prezent în 34 de țări, cu peste 471.000 de angajați care își desfășoară activitatea în cele aproximativ 10.100 magazine.

În România, primul magazin Carrefour a fost deschis în București, în anul 2001. În prezent, pe întreg teritoriul țării există 306 magazine, dintre care: 32 de hipermarketuri, 42 magazine Express, 16 magazine Express Orange, 10 magazine Contact și 220 de supermarketuri.

Politica acestui grup se bazează pe prețurile mici, dar și pe mărcile proprii, printre care: Tex, Carrefour, Carrefour Bio, Carrefour Baby, Carrefour Home, Reflets de France și Les Cosmetiques.

Contact:

Adresă: Calea București, nr. 107, Brașov
Telefon: 0268 304 300
Program: Luni-Duminică: 08:00-22:00

Website
Facebook

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

Locație

User Reviews

0 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one