Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
      [0] => 0
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)
Brico Depot Brasov

Brico Dépôt Brașov

Brico Dépôt Brașov este un magazin ce îți oferă o gamă variată de produse, echipamente și accesorii pentru construcții și amenajări. Brico Depot România face parte din grupul Kingfisher, o companie de renume internațional ce oferă produse destinate îmbunătățirii spațiului de locuit. Grupul deține peste 1.100 de depozite în 10 state de pe continentul european.

Primul magazin a fost deshis în Franța (1993), iar în 2013, brandul achiziționează lanțul de magazine Bricostore din țară.

În prezent, Brico Depot are 15 depozite în România și se adresează tuturor celor care au nevoie de produse calitative pentru casă, grădină, amenajări interioare și exterioare , dar și construcții.

Depozitul deține produse mereu pe stoc, disponibile în cantități foarte mari. De asemenea, o echipă de vânzări oferă ajutor clienților care ajung în depozitele Brico Depot.

Contact:

Adresă: Calea București 109, Brașov
Telefon: 0374 240 400

Website
Facebook

Program: Luni-Sâmbătă: 08:00-20:00
Duminică: 08:00-18:00

Foto: bzb.ro

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

Locație

User Reviews

0 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one