Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
      [0] => 0
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)
Bastionul Postăvarilor

Bastionul Postăvarilor

Bastionul Postăvarilor a fost construit în colțul de nord-est al cetății Brașovului, de breasla aurarilor între anii 1450-1455. Bastionul Postăvarilor este considerat cel mai puternic punct de apărare a cetății. Acesta are o înălțime de 20 de metri, ziduri înalte de 2 metri și diametrul de 16 metri și are o formă circulară. În anul 1640 construcția a fost încredințată breslei postăvarilor, de unde și-a păstrat și numele.

Zidurile construcției aveau găuri de tragere și la parter existau găuri pentru tunurile din Praga. Fiind unul dintre cele mai bine apărate bastioane, construcția a fost consolidată între anii 1961-1962 iar în anul 2005, a fost renovat. În prezent, se dorește amenajarea unui punct muzeal dar și acoperirea lui cu o cupolă de sticlă.

Adresa: Aleea Tiberiu Brediceanu, Brașov
Telefon: 0268 472 368
Orar:
Luni – închis
Marți-Duminică – 10:00 – 17:00

Foto: http://static.metropola.info/

 

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

Locație

User Reviews

0 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one