Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
      [0] => 0
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)
Andrei Șaguna Brașov

Andrei Șaguna Brașov

Colegiul Național Andrei Șaguna Brașov este situat în centrul orașului și reprezintă una dintre cele mai importante unități de învățământ din municipiul Brașov, dar și din țară. Alături de alte persoane, episcopul Andrei Șaguna este cel care a contribuit la dezvoltarea clădirii școlii în anul 1851. Trei ani mai târziu, din punct de vedere cronologic, gimnaziul devenise al treilea din Transilvania.

În 1992, școala a fost numită după ctitorul său, denumire pe care o poartă și astăzi. În 1996, liceul a devenit Colegiul Național Andrei Șaguna.

În prezent, acesta oferă posibilitatea elevilor din clasele V-XII de a studia cu program de dimineață. Liceul este unul respectabil, astfel că elevii poarta uniformă și o emblemă distinctivă. Aceștia participă la olimpiade și concursuri naționale și internaționale, rezultatele obținute fiind un motiv de mândrie pentru județul Brașov.

Contact:

Adresă: Sirul Mitropolit Andrei Șaguna, nr. 1,  Brasov
Telefon: 268419400

Website
Facebook

Foto: wikipedia.org

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

Locație

User Reviews

0 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one