Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

9 martie 2018 16:00

|Recurring Eveniment (See all)

An event every day that begins at 4:00pm, repeating until 11 martie 2018

Detalii

Data:
9 martie 2018
Timp:
16:00
Eveniment Categories:
,

Restore Your Balance – ZEN Retreat (editia a III-a)
9 – 11 martie 2018, Zarnesti – Plaiul Foii, Brasov

?Dupa succesele de care s-au bucurat editiile anterioare, Ella (Equilibrium Yoga – www.yogaploiesti.ro) si Cristina (8Infinities- www.8infinities.com) organizeaza cea de-a treia editie ZEN Retreat ~ Restore Your Balance.

•De data aceasta, am ales muntele, mai exact o cabana situata intre Zarnesti si Plaiul Foii – Brasov in fata careia Muntii Piatra Craiului se arata in toata spledoarea creand un peisaj absolut idilic.

? Asadar, te invitam la cea de-a treia editie a retreatului ZEN, de data aceasta pentru a te bucura de peisajele minunate si padurile din zona Pietrei Craiului, de conexiunea cu natura prin clasele de outdoor yoga, hipoterapie, workshopuri si drumetii, intr-un loc cu o energie aparte situat in mijlocul unui peisaj de poveste.
Iti propunem sa ni te alaturi pentru trei zile in care vom practica tehnici, asane, meditatii stravechi si testate, cu accent pe eliberarea blocajelor energetice si echilibrarea fizica, mentala si emotionala, in cel de al doilea weekend al lunii martie (9-11), astfel incat sa iti incepi primavara #ZEN si in plina forma.

•Tocmai de aceea am ales cadrul perfect in cadrul caruia se poate face si echitatie chiar la poalele padurii, cabana dispunand de un manej perfect pentru incepatori dar si pentru intiati in ale cailor deopotriva. Cai si ponei sunt pe alese.

?Pe principiul “You can’t pour from an empty cup; take care of yourself first”, te invitam sa iti faci timp pentru tine si sa iti oferi sau poate sa oferi cuiva drag, prin participarea in cadrul acestui retreat, o experienta senzoriala completa.

•Atunci cand corpul da semnale ca s-a saturat sa fie programat pe repede-inainte, incepand cu mancarea pe fuga si culminand cu stressul cotidian, cand mintea isi doreste sa scape de agitatia din oras, este timpul pentru o pauza. O pauza in care sa ne cernem atent prioritatile si sa ne repozitionam in varful acestora, o pauza in care sa imbunatatim functiile intregului organism si sa ne rasfatam cu timp de calitate.

? Ce iti oferim in acest retreat:
– Cazare 3 zile, 2 nopti cu mesele aferente, atent pregatite de bucatarul cabanei;
-Practica zilnica de yoga;
-Sesiuni de meditatii si pranayama (tehnici de respiratie);
-Workshop echilibrare energetica, calibrare tipare mentale;
– Predispozitii dezechilibre in functie de ziua de nastere (numerology);
-Tehnici de impamantare, conectare si re-calibrare armonioasa;
-Fire Ceremony ~ Release the old, embrace the new;
-Sesiuni de reiki individuale (optional);
-Timp liber pentru drumetii, odihna sau echitatie.

??Tips & Tricks:
Pentru a potenta reusita evenimentului, te incurajam sa te deconectezi total de la tehnologia moderna pe parcursul acestor trei zile si sa incerci o cura de detox digital. De asemenea, poti aduce in rucsacul pregatit pentru retreat cartea preferata, ceva morcovi, mere sau zahar cubic (preferatele cailor) incaltaminte pentru drumetii, salteluta de yoga, si-un aparat foto.

?Costuri:
– Dbl room :782 lei early bird* /pers, discount participanti editia ant. – 700 lei/pers
– Dupa perioada early bird – dbl room: 882 lei/pers
Pentru a facilita relaxarea si interiorizarea, locurile sunt limitate.

*Perioada early bird : 7 – 20 februarie 2018
**Preturile includ cazarea in camera dubla, mesele in regim all inclusive, toate activitatile sustinute de Ella si Cristina pe parcursul intregului weekend.
***Programul detaliat si necesarul il veti primi via email.
****Pentru oferte personalizate, in cazul in care doresti camera single sau vii cu cel mic, contactati-ne
*****Pt rezervare se va depune un avans de 500 lei/ pers;

Mai multe detalii le primiti contactand pe oricare dintre organizatoare.

Ella Miu – [email protected] / 0731.554.166

Cristina Udrescu – [email protected] / 0724.364.843