Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

11 decembrie 2017 19:30

|Recurring Eveniment (See all)

One event on 13 decembrie 2017 at 7:30pm

One event on 15 decembrie 2017 at 18:00

Detalii

Data:
11 decembrie 2017
Timp:
19:30
Eveniment Category:

Luni, 19:30- Love Lives Here, o clasa de Hatha yoga bazata pe aliniamente.
Miercuri, 09:00- Body Lovin’, incluzand posturi pregatitoare pentru asane care solicita corpul, mai ales core si incheieturile mainilor. Necesara pentru oricine care intelege ca trupul nostru poate face minuni daca i se ‘explica’ lucruri si este antrenat in aceasta directie.
Miercuri, 19:30- Rock OM, o clasa dinamica cu elemente Vinyasa Flow.
Vineri, 18:00 (ATENTIE! ora s-a modificat)- Keep It Mellow, o clasa si asane Yin Yoga, pentru deschiderea soldurilor si pelvisului.

In legatura cu Secret Santa- cei care doriti va puteti inscrie pentru a fi Mos Craciun pentru cateva familii nevoiase pe care Directia de Asistenta Sociala le are in grija. Au nevoie de alimente de baza. daca vreti sa ajutati (si sper sa o facem) va rog sa va inscrieti. Voi crea si un eveniment special pentru asta. Va rog sa intelegeti ca, o data inscrisi, va responsabilizati si ajutati fiindca i se vor aloca atatea familii cati inscrisi. Sunt oameni cu venituri foarte mici, nevoiasi, pentru care un pachet de unt, faina, ulei, zahar, portocale si ce mai puteti oferi inseamna foarte mult.

See you on the mat!
Namaste,
O

Tehnicalitati: Casa Armatei, et. 5, Sala de Balet, prin terasa
Contributie: 20 ron

Locație

Yoga Frumoasă
Yoga Frumoasă Strada Lunga 1A, Cercul Militar
Brasov, RO
+ Harta Google