Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

18 iunie 2018 16:30 - 17:30

|Recurring Eveniment (See all)

An event every week that begins at 4:30pm on luni, repeating until 25 iunie 2018

Detalii

Data:
18 iunie 2018
Timp:
16:30 - 17:30
Eveniment Category:
Sit web:
http://www.terapiileia.ro/

De ce yoga pentru copii? Ca sa dam viata unui loc in care fiecare copil este perfect asa cum e el!

Am trecut de ceva vreme de anii copilariei mele, dar nu m-am oprit din copilarit. Energia pe care, mie personal, mi-o ofera un copil, fara cel mai mic efort, nu o pot substitui cu cea venita de la un adult. Noi adultii suntem poate mai invatati, suntem maturi, suntem responsabili si suntem capabili sa luam decizii in numele nostru si, de multe ori, in numele altora.

Cu toate acestea, trebuie sa recunoastem ca bagajul nostru de om mare vine si cu prejudecati, cu tot felul de filtre pe care le cream si le tesem in timp precum panza unui paianjen, in asa fel incat sa strecuram prin ele orice informatie. Dar copiii au ceva, ce noi fie am pierdut, fie ascundem in noi de teama etichetelor societatii: inocenta si puritatea sufleteasca. Acestea sunt calitatile care merita si trebuie sa fie explorate de ei in cel mai bun mod posibil.

Dragi copii, imi doresc ca timp de o ora salteluta de yoga sa va devina prietena si astfel, impreuna sa va creati propria voastra poveste. Eu va voi ghida cu grija si rabdare, asigurandu-va un ambient linistitor si sigur, in care libertatea de miscare, de exprimare si de daruire coexista.

Vom descoperi impreuna lumea fascinanta a acestei practici spirituale, cu asanele ei inspirate din natura. Vom invata sa ne aliniem centrii energetici si sa ne crestem flexibilitatea salutand soarele, intinzandu-ne ca un catel, amenintand ca o cobra, echilibrandu-ne precum pasarea flamingo sau devenind invincibili la fel ca un copac puternic. Vom pluti usor, in ritmul fiecaruia in parte, prin posturile usoare de yoga si prin tehnici de relaxare prin joaca, muzica, povesti si arta.

Exersarea asanelor (posturilor) dau stralucire imaginatiei, dezvoltand astfel creativitatea. Asa ca nu in ultimul rand, va propun sa dedicam fiecarui curs si cateva minute pentru activitati artistice: craft, desen, lectura sau dans.

Si pentru ca, fie omul cat de mic dupa yoga papa un pic, vom parasi sala cu o mica, dar binemeritata gustarica.

Asadar mini yogis, va astept cu bucurie la joaca! <3

Cursul Yoga for kids este sustinut de Andreea Tiru.
Ora de yoga se tine in ziua de luni a fiecarei saptamani si incepe la ora 16:30.
Echipament: imbracaminte lejera.
La acest curs aveti optiunea de a plati 30 lei/sedinta sau abonament lunar de 4 sedinte 100 lei.

Pentru detalii si rezervari va rugam sa ne contactati la nr de tel 0771423197 sau e-mail [email protected] .

Str. Calea Bucuresti nr. 54, cladirea Cabu, et. 1, ap. 1, Brasov

Locație

Leia
Leia Calea Bucuresti, 54
Brasov, 500365 RO
+ Harta Google