Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

21 decembrie 2017 18:00 - 20:00

Detalii

Data:
21 decembrie 2017
Timp:
18:00 - 20:00
Eveniment Category:

“TRAVEL CHRONICLES” – Concert Brasov Winter Classics

21 Decembrie, ora 18:00 – Centrul de Agrement şi Divertisment Poiana Brasov

Str. Valea Draga, Poiana Brasov

Concertul ”Cronici de calatorie” ne invita sa descoperim experiente din calatoriile compozitorilor, din inspiratia carora acestia au scris cu note muzicale: imagini, emotii profunde si impresii personale. Vom calatori in Italia, vom citi scrisori de dragoste si ne vom lasa purtati de puternicele trairi ale compozitorilor, intr-o lume ce abia asteapta sa fie redescoperita.

Program:

• Johannes Brahms – Sextetul op.18, nr. 1 in Sib Major

……………………………………………………………………………………………..

• Pyotr Ilyich Tchaikovsky – Sextetul “Souvenir de Florence” op.70 in re minor

Artisti:

Andrei Stanciu – vioara
Valentin Serban – vioara
Emma Rotomeza – viola
Lea Hennino – viola
Yuuki Bouterey-Ishido – violoncel
Stefan Cazacu – violoncel

……………………………………………………………………………………………..

Intrarea libera

………………………………………………………………………………………………

Bun venit,
Dragi iubitori ai muzicii de cameră, la prima ediţie a festivalului “Brasov Winter Classics”! Suntem încântati să vă avem alături în această călătorie muzicală şi vă mulţumim pentru susţinerea acordată!
Festivalul nostru se desfaşoară în inima României, în frumosul oraţ Braşov, în pragul sărbătorilor de iarna şi doreşte să ofere un cadou muzical auditoriului. Sperăm ca, în timp, un public cât mai larg şi divers să se simtă apropiat atât de repertoriul prezentat cât şi de artişti, toţi cei aflaţi în vizită descoperind totodată minunatele peisaje ale oraşului şi judeţului Brasov.
Noi ne-am întalnit în Geneva, în anul 2011, în cadrul Academiei Internaţionale de Muzică “Yehudi Menuhin” din Elveţia şi am cântat muzică de cameră împreuna toţi anii petrecuţi în Academie. Am fost încurajaţi de mentorii noştri să construim proiecte frumoase, prin care să răspândim învăţăturile primite.
Petrecând fiecare iarna în Brasov, oraşul natal al lui Andrei şi din pasiunea noastră pentru muzica de cameră, am conceput un festival în care muzicieni de pretutindeni să se întalnească în acest cadru de poveste şi să se bucure, împreuna cu publicul, de un program foarte special.
Sperăm ca initiativa noastră să vă ajungă în suflet iar din acest schimb energetic, vibraţional şi cultural să se creeze un ambient în care să ne detaşăm cu toţii pentru câteva ore de viaţa cotidiană.
Vă urăm audiţie placută!

Locație

Centrul de Agrement si Divertisment Poiana Brasov
Centrul de Agrement si Divertisment Poiana Brasov Poiana Brasov, Valea Draga f.n.
Brasov, RO
+ Harta Google