Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

9 septembrie 2017 21:00

Detalii

Data:
9 septembrie 2017
Timp:
21:00
Eveniment Category:
Sit web:
https://www.facebook.com/events/123799124907922

The Motans revin la Kruhnen Musik Halle, ocazie cu care vom debuta cu noul sistem de sunet, imbunatatit!

Biletele sunt disponibile la pretul de 35 de lei si pot fi achizitionate doar in seara evenimentului, la intrarea in club.

Open doors: 18:00
Warmup: 21:00
The Motans: 23:00

The Motans a luat nastere in Chisinau in septembrie 2015. Acest proiect a fost creat de Denis Roabes, cel care compune si scrie versuri.

► The MOTaNS – Versus [ http://bit.do/TheMOTaNS-Versus ]
► The MOTaNS ft. Delia – Weekend [ http://bit.do/TheMOTaNS-Weekend ]
► The MOTaNS – 42 [ http://bit.do/TheMOTaNS-42 ]

The Motans a aparut din necesitatea de a crea ceva special, din dorinta de a reda o muzica diferita care transmite emotii, stari. Denis face muzica din pasiune, nu are studii muzicale de specialitate, dar canta la chitara de peste 10 ani. Muzica The Motans se incadreaza in stilul muzical denumit de catre artist “rhythm and soul”.

“42” este prima piesa pe care a scris-o The Motans, o piesa conceptuala, compusa intr-un timp indelungat. “42” este raspunsul la viata, univers si tot restul, furnizat de supercomputerul “Gandire Adanca” (“Deep Thought”) din seria “Ghidul Galaxiei pentru autostopisti”, scrise de umoristul si romancierul britanic Douglas Adams.

“Versus” este primul single, lansat cu videoclip, scris si compus in 2-3 zile, o piesa cu caracter personal care a avut un impact puternic atunci cand a aparut pe YouTube.

La finalul lui 2016, The Motans lanseaza primul EP care include 5 piese si se numeste “Versus”. The Motans semneaza cu Global Records, casa de discuri ce are in portofoliu artisti precum INNA, Antonia, Alexandra Stan, Carla’s Dreams, Nicoleta Nuca, Lariss, Mira, Lori, Ivana, Vanotek, Yanka.

Locație

Kruhnen Musik Halle
Kruhnen Musik Halle Nicolae Titulescu, 2P
Brasov, Romania
+ Harta Google