Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

1 noiembrie 2017 20:00 - 23:00

Detalii

Data:
1 noiembrie 2017
Timp:
20:00 - 23:00
Eveniment Category:

??️ TEATRALIS si ABY STAGE BAR va invita #MIERCURI, 1 #Noiembrie, de la ora 20:00 la o intalnire cu Ilona Brezoianu, care a pregatit #FATAdinCURCUBEU. Text si Regie – Lia Bugnar.

?️ Pretul biletului – 25 lei | Rezervari la 0761.312.655
? ABY STAGE BAR, Calea lui Traian 158A, Râmnicu Vâlcea

??️Un #onewomanshow. O femeie a strazii isi spune povestea celor care trec pe langa ea fara sa o asculte. „#Curcubeu” este un cinematograf in care aceasta femeie isi duce clientii, fiind prea saraca pentru a inchiria o camera la hotel. Povestea vietii ei pe care pare sa o spuna iar si iar, desi nimeni nu are ragazul sa o asculte, este surprinzatoare si plina de referinte cinematografice dobindite involuntar in timp ce practica cea mai veche meserie din lume, intrerupta pe alocuri de cintece pe care tot ea le canta.. Calitatea spectacolului sta in simplitate, frumusetea povestilor si capacitatea actritei de a trece cu usurinta de la comedie la drama si inapoi, intr-un du-te vino emotional absolut catharsizant pentru spectator.
??️”Povestea este simplă și frumoasă, asumat melodramatică și, pentru cei care n-o știu încă, ar fi păcat sa-i spulber farmecul. Pe scurt, e povestea unei femei „de moravuri ușoare”, ca să citez din text, si farmecul stă în detalii și, iarăși lucru rar la piesele contemporane, stă în primul rând în „cum”, nu în „ce”… Iar acest „cum” #IlonaBrezoianu – o actriță tânără, chiar foarte tânără, dar cu o prezență pe scenă care-ți rămâne pe retină încă multă vreme după ce ai vazut-o – îl construiește cu un fel de simplitate din care gustul melodramatic facil lipsește cu desăvârșire.” Monica Andronescu, Yorick.

Locație

ABY STAGE BAR
ABY STAGE BAR CALEA LUI TRAIAN NR 158A
Râmnicu Vâlcea, 240227 RO
+ Harta Google