Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

6 noiembrie 2017 19:00 - 22:00

Detalii

Data:
6 noiembrie 2017
Timp:
19:00 - 22:00
Eveniment Category:
Sit web:
http://www.mystage.ro/

??️ TEATRALIS si Centrul-Cultural Reduta va invita #LUNI, 6 #Noiembrie, de la ora 19:00 la #PiesaDeTEATRU – #CinaDeADIO, o comedie despre prieteni si cum sa scapi de ei…cu Ecaterina Ladin, Ifrim Gheorghe si Mihai Calin. Regia: Razvan Savescu.

?️ Pretul biletului – 50 lei | Informatii si bilete la Agentia Centrul-Cultural Reduta – str. Apollonia Hirscher 8, Brasov.
? Biletele pentru spectacol ajung de acum si la tine acasa – Comanda sunand la 021 9379 – mySTAGE – www.MyStage.ro

??️Pentru Pierre (Mihai Călin) si Clotilde Lecour (Ecaterina Ladin), un cuplu de parizieni intelectuali, prietenii, mai ales cei pe care îi ai de mult, nu mai sunt ce erau pe vremuri. Viața te schimbă și fiecare evoluează în felul lui. Așa constată că își petrec prea mult timp, seri, vacanțe, cu prietenii, cu care nu mai au nimic de împarțit.
Și pentru ca în oraș a apărut o modă interesanta, numită “cină de adio”, creată special pentru această situație delicată de niste minți “luminate” ,se hotărăsc să organizeze și ei un astfel de eveniment pentru prietenii de care vor să scape.
Pe scurt, la o cină de adio îi copleșești pe invitați cu cadouri, mâncăruri fine, vinuri vechi, de regulă chiar din anii în care s-au născut, le răscolești cele mai frumoase amintiri din momentele bune petrecute împreună, pentru ca pe urmă să nu mai ai nici o remușcare ca nu le mai răspunzi la telefon.
Însă, alegându-l pe cel mai vechi prieten al lor, Antoine Royer (Gheorghe Ifrim), pentru acest ritual caraghios, nu realizează că lucrurile o pot lua complet razna. O seară plăcută în familie cu prietenii e pe cale să se se transforme într-o catastrofă domestica, de dimensiuni planetare și un comic irezistibil.
În stilul binecunoscut al autorilor Alexandre de la Patelliere și Matthieu Delaporte, cei care ne-au încântat cu inteligenta comedie “Prenumele”, personajele noastre trebuie sa facă față unui șir de revelații devastatoare și dezvăluri cel puțin delicate pe care prietenia lor le-a ținut bine ascunse până astăzi. Rezultatul este cel așteptat. Un șuvoi de bună dispoziție și hohote de râs, despre ce înseamnă cu adevărat prietenii și cum să scapi de ei.

Locație

Centrul-Cultural Reduta
Centrul-Cultural Reduta str.Apollonia Hirscher nr.8
Brasov, 500025 RO
+ Harta Google