Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

14 noiembrie 2017 20:00 - 23:00

Detalii

Data:
14 noiembrie 2017
Timp:
20:00 - 23:00
Eveniment Category:
Sit web:
http://www.mystage.ro/

??️ TEATRALIS si Centrul-Cultural Reduta va invita #MARTI, 14 #Noiembrie, de la ora 20:00 la #PiesaDeTEATRU – #BLACKandWHITE, de peste 30 de ani pe #Broadway, o comedie FULMINANTA intr-o distributie de exceptie: Daniela Nane, Manuela Ciucur, Mihai Marinescu, Ionut Ionescu si Andrei Mateiu. Regia: Anca Maria Colteanu.

?️ Pretul biletului – 50 lei | Informatii si bilete la Agentia Centrul-Cultural Reduta – str. Apollonia Hirscher 8, Brasov.
? Biletele pentru spectacol ajung de acum si la tine acasa – Comanda sunand la 021 9379 – mySTAGE – www.MyStage.ro

??️O adaptare scenica de Florian Pittiş, spectacolul e o comedie fulminanta care se joaca cu succes pe Broadway de mai mult de 30 de ani. In #Romania, spectacolul a fost regizat de #FlorianPittis la #TeatrulBulandra, iar reluarea spectacolului a fost facuta de catre regizorul Anca Maria Colteanu dupa caietele de regie ale lui Florian Pittis.
??️Deasemenea, a avut numeroase turnee in tara.
In viata, albul nu e absolut iar negrul nu e chiar negru. Uneori negrul poate fi alb. Sau invers. Intr-o comedie spumoasa, dl. Black si dl. White se intalnesc intr-un hotel din Brighton, unde fiecare isi programase o escapada cu amanta. Aparitia uneia dintre sotii creaza panica, confuzie si o cascada de situatii comice care fac din acest spectacol de o ora si jumatate una dintre cele mai savuroase comedii de pe scena teatrala romaneasca.

Locație

Centrul-Cultural Reduta
Centrul-Cultural Reduta str.Apollonia Hirscher nr.8
Brasov, 500025 RO
+ Harta Google