Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

9 ianuarie 2018 8:00 - 14:00

|Recurring Eveniment (See all)

An event every day that begins at 8:00am, repeating until 14 ianuarie 2018

DESCRIERE GENERALA

Taberele de ski pentru scolari din Poiana Brasov, care au deja o traditie de 9 ani, vin anul acesta cu un program imbunatatit si cu o serie de noutati. Vom avea 5 ore de ski pe zi, iar dupa-amiaza un program interactiv de dezvoltare personala si jocuri de tabara alaturi de trainerii nostri. In doua dintre dupa-amieze vom merge la patinoarul dIn Poiana Brasov si la noul Centru de agrement construit recent chiar langa hotelul nostru. Aici cei mici vor putea face: minibowling, minihokey, minifotbal, minibasket, iar cei mari: bowling, catarare indoor, minigolf, biliard etc.

Taberele din perioada vacantelor de iarna sunt destinate copiilor cu varsta intre 7 si 16 ani si sunt impartite in 4 perioade: 3-8 ianuarie (8-14 ani), 9-14 ianuarie (8-14 ani), 1-6 februarie (7-12 ani) si 7-12 februarie (12-16 ani). Taberele sunt adresate tuturor nivelelor de ski (3-8 ianuarie, 9-14 ianuarie si 1-6 februarie), iar a doua perioada din februarie (7-12 februarie) este destinata doar intermediarilor si avansatilor. Grupele vor avea maxim 7 copii ce vor fi impartiti in functie de nivelul lor initial (pe care il vom determina dupa testarea abilitatilor din prima zi). Fiecare grupa va fi coordonata de un instructor acreditat, metoda de predare fiind prin exercitii specifice, adaptata la nivelul de intelegere si conditie fizica al copiilor.

Scopul taberei este acela de a invata si a evolua in cele 25-30 de ore petrecute pe partie cat si in cele 15-18 ore de activitati indoor.

La finalul taberei copiii isi vor imbunatati tehnica de ski si coordonarea si vor avansa pana la nivelul in care vor putea cobori in siguranta partii albastre si/sau rosii. Pentru cei care sunt deja la un nivel avansat de ski vom urmari imbunatatirea tehnicii si marirea graduala a vitezei de alunecare.

In activitatile de dupa-amiaza, ne vom concentra atentia pe:

• Abilitati de lucru in echipa (prin cooperare si comunicare)
• Abilitati de auto-prezentare (prezentari in cadrul grupului)
• Abilitati de lidership si cooperare pentru constientizarea calitatilor fiecarui copil in parte
• Indentificarea lucrurilor in comun la nivel de hobby si subiecte de discutie
• Intarirea comunicarii interpersonale si diminuarea inhibitior (imbunatarirea increderii in sine)
• Importanta motivarii colegilor in diferite situatii si rezultatele pozitive pe care aceasta o poate avea asupra grupului
• Incurajarea creativitatii si a sponteneitatii prin indeplinirea unor misiuni neobisnuite, inedite
• Exprimarea deschisa a parerilor despre experinetele traite in timpul taberei si a celorlalti participanti
• Abilitati de rezolvare a problemelor/ conflictelor intre participanti (prin simulari distractive)
• Dezvoltarea gandirii logice necesara pentru rezolvarea eficienta unor activitati

Intreg programul taberei a fost conceput pentru a stimula socializarea si integrarea intr-un grup nou, de a dobandi independenta fata de parinti si nu in ultimul rand de a-i antrena intr-un sport care speram sa se transforme intr-o pasiune pe viitor.

LOCATIE – POIANA BRASOV

Poiana Brasov este cea mai mare si cea mai moderna statiune de ski din Romania. Domeniul schiabil este compus din 10 partii cu o lungime totala de 25 km si este recomandat tuturor schiorilor de la incepatori la avansati.
Vom fi cazati la: AnaHotels – Hotel Poiana 3***.

PRET: 1450 lei

INCLUDE:

– 5 nopti de cazare
– 3 mese/zi + gustari pe partie
– cursurile de schi
– activitatile de dezvoltare personala de dupa-amiaza
– o intrare la centru de agreement din Poiana Brasov

EXTRACOSTURI:

– Contravaluare transport cablu: intre 150 – 375 lei/sejur (se calculeaza la sfarsitul saptamanii in functie de nivelul si grupa de schi formata)
– Inchiriere echipament schi: 35 lei/zi (in cazul in care nu aveti echipament propriu)
– Transport: 100 lei (tren: Bucuresti-Brasov dus-intors, microbuz: Brasov-Poiana Brasov dus-intors + transport bagaj si/sau echipament de schi, separat, pana la hotel, cu microbuzul nostru dus-intors).

INSCRIERI:

– trimite un email la adresa [email protected]
– apeleaza 0731.832.452 (Andra Stefan)

Locație

Ana Hotels Poiana, Poiana Brașov
Ana Hotels Poiana, Poiana Brașov Valea Draga, Poiana Brasov, 500001 Brasov, Romania
Brasov, 500001 RO
+ Harta Google