Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

11 noiembrie 2017 16:30 - 17:30

Detalii

Data:
11 noiembrie 2017
Timp:
16:30 - 17:30
Eveniment Categories:
, , ,

Te-ai gandit vreodata sa ii arati partea distractiva a matematicii copilului tau? Si daca da, cum il poti face pe un copil sa o vada?

FunMath, tocmai asta isi propune. A fost special conceput pentru copii cu varste intre 6 si 9 ani. In FunMath plecăm de la joacă și observația naturii, pentru a crea raționamente logice, pe care le aplicăm apoi în situații din viață. Altfel spus, plecăm de la concret, pentru a face un drum în abstract iar apoi ne întoarcem la concret, dar nu oricum, ci mai bogați. Iar jocul devine un pretext elegant și subtil pentru dezvoltarea gândirii.

Programul este alcătuit din 5 module, fiecare având câte 5 ateliere de joacă logică.
JOCURILE MINȚII
FIBONACCI ȘI NATURA
GEOMETRIE ȘI SIMETRIE ÎN NATURĂ
ENIGMISTICA
GÂNDIRE DIVERGENTĂ

Scopurile programului:
* Să aducă în fața copiilor metode atractive de a descoperi matematica, dezvoltându-le gândirea, logică, perspicacitatea, spiritul de observație și creativitatea.
* Identificarea copiilor cu potențial intelectual crescut și consilierea părinților în vederea adaptării la nevoile lor de învățare.

Detalii despre grupe:
Grupele sunt alcătuite din minim 3, maxim 6 copii de 6-9 ani. Avantajele unui număr atât de mic sunt că ne vom putea plia pe specificul fiecărui copil, astfel încât fiecare să învețe în ritmul și în stilul propriu. Acest lucru ne va permite și să descoperim mai ușor copiii cu potențial intelectual crescut.

Programul este elaborat și susținut de Sofia Emilia, cadru didactic și psiholog, cu o experiență de 16 ani în lucrul cu copiii de vârstă școlară, experiență în lucrul cu copiii supradotați dar în primul rând mamă a Alexandrei, în vârstă de aproape 5 ani.
Sunt o persoană entuziastă, și găsesc o mare plăcere de a lucra cu copiii. De la ei mă inspir și la ei revin ori de câte ori am ceva nou de împărtășit. La ei găsesc bucuria jocului și plăcerea de a învăța.
Când și unde începem?
Vom porni în călătoria de descoperire a frumuseții matematicii în luna noiembrie, imediat după terminarea vacanței intrasemestriale. Atelierele se vor ține o dată pe săptămână, după-amiaza, la STEAM HUB, pe Strada Sitei 174.

Cum te înscrii?
Pentru inscrieri:
https://goo.gl/forms/mcMFUDdn3wGpPNCj2

Pentru detalii contactați:
Emilia Sofia, telefon 0744 860 827
e-mail [email protected]
STEAM HUB e-mail [email protected]

Locație

FunMath
FunMath Brasov, strada Sitei nr. 174
Brasov, RO
+ Harta Google